Hagymás tojáskrém

 A tojáskrémben az a jó, hogy nem szezonális, bármikor készítheted. 

Hagymás tojáskrém

Hozzávalók:

  • 6 db főtt tojás
  • 1 db kisebb vagy fél fej közepes vöröshagyma (számolós alapanyag!)
  • 1 gerezd fokhagyma (számolós alapanyag!)
  • 1 evőkanál cukormentes mustár (számolós! Ellenőrizd a csomagolást!)
  • 1 evőkanál cukormentes majonéz (számolós! Ellenőrizd a csomagolást!)
  • 1 evőkanál tejföl
  • 6-7 szál friss snidling hagyma apróra vágva
  • 2-3 kisebb szál oregánó apróra vágva
  • petrezselyem zöldje apróra vágva
  • bors

Elkészítés:

A főtt tojást, vöröshagymát, fokhagymát ledarálom húsdarálóval, a legkisebb lyukú tárcsával.  Húsdaráló helyett a tartályos mixer is teljesen megfelelő, de akkor egy nagyon homogén állagú krémet kapunk, és nehezebb kiszedni a tartályból is. Hozzáadom a többi hozzávalót, alaposan átkeverem, hűtés után fogyasztható.

Jó étvágyat!


Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések