Túrós csusza pörccel

 Elmondhatatlanul boldog voltam, amikor felfedeztem az egyik multi szárazáru osztályán a 

teljes kiőrlésű durumlisztből készült fodros nagykocka tésztát,

amiből isteni finom túrós csuszát készítettem.

Csak lassú szénhidrátot tartalmaz, ezért mehet bármelyik étkezéshez!

Teljes kiőrlésű tésztából túrós csusza pörccrel

Hozzávalók 1 fő részére 1 ebédre 50 g CH-val számolva:

Elkészítés:

 A tésztát forrásban lévő sós vízben 10 percet főzzük, és 10 percet állni hagyjuk, majd leszűrjük. Addig a túrót áttörjük villával, és a tejföllel elkeverjük, ízlés szerint sót teszünk bele. A leszűrt tésztával összekeverjük, majd a kockázott szalonnát zsírjára pirítjuk, és tálaláskor frissen, melegen a túros csusza tetejére szórjuk. 

Jó étvágyat!



Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések