Melegszendvics I. (melegszendvics krém nélkül)

Melegszendvics, szendvicskrém nélkül
Reggelire, ebédre, vacsira is jó!

Ma ez az ebédem, mert kétoldalú konyhaundorom van, de cserébe tudok pihenni ma.

Egyszerű a recept, mint egy ék. :) Csak a kenyér számolós, a többi nem!

Hozzávalók:

- Mérj ki az étkezésedhez megfelelő mennyiségű teljes kiőrlésű kenyeret. Nekem az ebéd 50g szénhidrátot kell, hogy tartalmazzon, ezért kemény két szelet kenyérből készítettem. :) 
Szendvics ch számoláshoz itt találsz infót!
- egy fél evőkanál teavaj, plussz annyi, amennyivel a két kenyered megkened
- 2 db tojás
- 4 dkg reszelt sajt
- 3 szál snidling, aprítva
- annyi kolbász karika, vagy gépsonka (amelyiket jobban szereted), amennyi elég a két kenyérre.

A reszelt sajtot keverd össze az aprított snidlinggel és osszad el 4 felé. A fél evőkanálnyi teavajon süss két tükörtojást, amíg sül, addig, kend meg a két kenyeret vajjal, dobd rá a kolbász karikákat, vagy gépsonkát, és a reszelt sajt egy negyedét tedd rá a kolbászra, vagy sonkára kenyerenként.


 Erre ráteszed a tükörtojást és mehet a tetejére a maradék sajt.




150°C-os sütőben annyira melegítem, hogy ráolvadjon a sajt.

Ne süsd meg, mert akkor a kenyeredből extra gyorsan felszívódó szénhidrát lesz. :)

Paprikával, paradicsommal, retekkel, uborkával, olívabogyóval fogyaszthatod. :)




Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések